tips voor je shoot

Zonnen: Als je zont, doe dit dan niet de dag voor een fotoshoot, een rode of uitgedroogde huid ziet er niet goed uit op de foto. Zorg ook dat je geen strepen krijgt van het zonnen. Deze strepen zijn erg zichtbaar op foto’s en ze geven het kenmerk van een onervaren model. Gebruik ook geen zelfbruiner. Zelfs met zorg aangebracht ziet dat er niet goed uit.

Make-up: Als model liefst zelf je eigen make-up meebrengen. In ieder geval: foundation/concealer, lippenstift/lipgloss en eyeliner, mogelijk mascara en oogschaduw. Probeer je basismake-up op voorhand aan te brengen, dat spaart tijd tijdens de shoot.

Water: Zorg ervoor dat je de dag ervoor en de dag zelf genoeg water drinkt, dit voorkomt uitdroging van de huid. Een droge huid is niet mooi op de foto.

Scheren: Scheer of wax alle delen die eventueel te zien zouden zijn, d.w.z. oksels, benen en eventueel bikinilijn. Scheren of waxen doe je best enkele dagen voor de shoot en niet vlak voordien, zo vermijd je rode puntjes of kleine wondjes die moeilijker weg te werken zijn achteraf bij de afwerking van de foto’s.

Verzorging: Zorg dat je er verzorgd uitziet. Dus: schoon, verzorgd haar en nette nagels.

Kledij: In de kledij die je meeneemt moet je jezelf SUPER voelen. Wees vooral niet bang om jezelf te laten zien! Laat de kledij de contouren van je lichaam goed doen uitkomen. Maak jezelf speels, uitdagend en ondeugend. Maak jezelf adembenemend mooi… Het is JOUW feestje dus zet jezelf in de spotlights van bewonderende blikken. Geef jezelf het gevoel dat je in één woord geweldig bent! Als jij die kledij draagt waarvan jij weet dat het geweldig mooi maakt dan straal je dat namelijk ook uit naar de camera!! En daar draait het per slot van rekening om bij het maken van foto’s.

 

terug                    home                    verder